om os

Perfekta PR er byggeriets foretrukne kommunikationsbureau. Vores rådgivning bygger på indgående branchekendskab kombineret med et kompromisløst ønske om at skabe de bedst mulige kvalitetsløsninger for vores kunder. Vores dybe indsigt i de markeder, vores kunder opererer i, gør os i stand til at finde og formidle de budskaber, der effektivt sætter den aktuelle dagsorden.

Som et full-service kommunikationsbureau servicerer og rådgiver vi en række af bygge-, anlægs- og transportbranchens førende virksomheder og organisationer om alt fra intern kommunikation til nordiske løsninger. Vores tætte, daglige kontakt med byggeriets aktører på alle niveauer gør, at vi kan levere skræddersyede kommunikationsløsninger på alle platforme – fra komplette integrerede web-universer til specialiserede fagseminarer om højaktuelle udfordringer.

Bureauets ejerkreds består af Jens Flinker Nørgaard og Hans Gundesen. Jens har en fortid i mediebranchen og har gennem mange år haft ansvaret for en lang række større fag- og nichemedier, herunder Bygge- & Anlægsavisen. Jens er adm. direktør og leder af bureauet i dagligdagen.

Hans Gundesen er formand for bureauets bestyrelse. Hans er tidligere direktør for det internationale reklamebureau Grey og er med sine mere end 40 års erfaring fra medie- og PR-branchen en uundværlig kapacitet for bureauet.

Vores hjerter banker stærkt for bæredygtighed, og det afspejler sig bl.a. i, at vi sidder i advisory board'et for Danmark førende fagmesse for bæredygtige og energieffektive løsninger, Building Green.

mød os

jens
Jens Flinker Nørgaard
Adm. Direktør, partner
+ 45 2072 7465
jens@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Jens har mere end 10 års erfaring fra medie- og bureaubranchen. Senest har han været chefredaktør for Bygge- og Anlægsvisen i 8 år, og han har tidligere gjort karriere ved et større reklamebureau. Jens har et indgående kendskab til, hvad der rører sig i bygge-, anlægs- og transportsektoren, ligesom han har en solid viden om beslutningsprocesserne på kundesiden.
anja
Anja Pedersen
Seniorrådgiver
+ 45 3131 4852
anja@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Anja er cand.soc. fra Copenhagen Business School med speciale i marketing communications og public relations. Anja har tidligere været tilknyttet flere internationale PR-bureauer, både som projektleder og tekstforfatter, og hun har desuden varetaget PR og markedsføring for et større advokatfirma.
martin
Martin Fogt Pollas Rønberg
Tekstforfatter
+45 3152 7549
martin@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Martin er cand.mag. fra Københavns Universitet med speciale i arkitektur, design og bykultur.  Martin har en fortid som tekstforfatter på bl.a. Bygge- og Anlægsavisen, BYGGERI+Arkitektur og Indret.dk. Han har desuden været presseklipper i forlagsbranchen, tekstforfatter på et online-marketingbureau samt underviser i arkitekturformidling på Folkeuniversitetet.
Flemming Bo Larsen
Video Content Specialist
+45 3123 3757
flemming@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Flemming er cand.mag. fra Aarhus Universitet i medievidenskab. Han har tidligere arbejdet med videokommunikation og video content fra egen medievirksomhed i 6 år for bl.a. Tegnestuen Vandkunsten, KAB, Samsø Energi Akademi og Væksthus Sjælland.
Kaspar Berthelsen
Kommunikationsrådgiver
+45 6021 2765
kaspar@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Kaspar er cand. soc. i politisk kommunikation og ledelse fra CBS. Derudover er han uddannet projektleder indenfor IPMA®. Kaspar har solid erfaring med kommunikation i byggebranchen. Med 8 år som kommunikationsansvarlig hos ARDEX Skandinavia har han stor erfaring med positionering og branding af mellemstore virksomheder.
Evelina Sandberg
Svensk Kommunikationsrådgivare
+45 2080 2637
evelina@perfektapr.se
Beskrivelse:
Evelina har en BA (hons.) från The University of Stirling där hon studerade Business Studies & Marketing. 2017 tog hon sin examen med högsta betyg och har sedan dess byggt upp sin erfarenhet inom kommunikation, bland annat genom en praktiktjänst på mediebyrån Starcom i Malmö. På Perfekta PR arbetar hon med vår svenska kundportfölj.
Pia Kristoffersen
Norsk Kommunikasjonsrådgiver
+45 2759 6973
pia@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Pia har en MSc i Brand and Communications Management fra Copenhagen Business School. Hun har stor erfaring med både norske og internasjonale kunder. De siste årene har hun vært ansvarlig for B2B kommunikasjon og markedsføring hos sin tidligere arbeidsgiver Discover The World i København.
Rebecca Neromante
Tekstforfatter
+45 3127 1377
rebecca@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Rebecca er cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i strategisk kommunikation og digitale medier. Hun har blandt andet erfaring fra MT Højgaard.
Mathias Velløv Petersen
Digital Juniorrådgiver
+45 2873 9642
mathias@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Mathias er cand.mag. i kommunikation fra Aalborg Universitet København med speciale i kommunikation på sociale medier. Mathias har tidligere erfaring fra Væksthus Nordjylland.
Helle Hessel
Kommunikationsrådgiver
+45 3152 5542
helle@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Helle er uddannet cand.ling,merc fra Aarhus School of Business med speciale i spansk og international markedskommunikation. Hun har arbejdet med B2B kommunikation og markedsføring i 12 år først i hovedkontoret hos Grundfos og senest som marketing- og kommunikationsansvarlig for Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark.
Pernille Mogensen
Kommunikationsrådgiver
+45 3158 2077
pernille@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Pernille er cand. mag. Fra Københavns Universitet. Hun har rådgivererfaring fra et andet PR-bureau, og har tidligere arbejdet som journalist hos Bonnier Publications. Pernille har været i praktik hos DR2 Deadline og har skrevet artikler til DR.dk.
Pouline Prahl
Studentermedhjælper
+45 2129 1014
pouline@perfektapr.dk
Beskrivelse:
Pouline er studerende på Bachelor uddannelsen; Kommunikation og Digitale Medier på Aalborg Universitet i København. Pouline har tidligere erfaring med teksforfatning, kommunikation og Digitale Medier gennem friviligt arbejde, blandt andet hos organisationen GirlTalk.

portfolio

 • Ardex

 • Beckers

 • Building Green
  (IBC Euroforum)

 • Byggros

 • Dana Lim

 • EuroTag

 • Fermacell

 • Freja Ejendomme

 • Iso Paint

 • Meinertz

 • Rockfon

 • Sortimo

 • STARK

 • Temporent

 • Tikkurila Industri

 • Unidrain

 • VELFAC

 • Windoor

 • Xella

 • Zarges

ydelser

jens
Kommunikations- og pressestrategi
jens
Konceptudvikling og PR-planer
jens
Nordiske løsninger
jens
Tekstforfatning – pressemeddelelser, artikler, nyhedsbreve, webtekster, brochurer, mv.
jens
Research, informationssøgning og informationsbearbejdning
jens
Analyser – kvantitative og kvalitative interessentanalyser, journalistaudits etc.
jens
Virksomhedens egne medier – offline: nyhedsbreve, magasiner, præsentationer, etc. samt online: Online-communities og –portaler, kampagnesider mv.
jens
Mediekontakt – journalistkontakt, pressemøder, presseture, udarbejdelse af presse- og dokumentationsmateriale mv.
jens
Medie- og budskabstræning
jens
Medieanalyser og medierapporter
jens
Events, konferencer, seminarer og gåhjemmøder
jens
Årsberetning

kontakt

København

Perfekta PR, Bredgade 36, 1. sal, Indgang C

1260 Kbh. K

Tlf: +45 2072 7465