Teamet

Adm. direktør, partner

Jens Flinker Nørgaard

Jens har mere end 10 års erfaring fra medie- og bureaubranchen. Senest har han været chefredaktør for Bygge- og Anlægsvisen i 8 år, og han har tidligere gjort karriere ved et større reklamebureau. Jens har et indgående kendskab til, hvad der rører sig i bygge-, anlægs- og transportsektoren, ligesom han har en solid viden om beslutningsprocesserne på kundesiden.

Bureauchef

Helle Hessel

Helle er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus School of Business med speciale i spansk og international markedskommunikation. Hun har 12 års erfaring med B2B kommunikation og markedsføring først som Marketing Project Manager hos Grundfos og siden som marketing- og kommunikationsansvarlig for Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark. 

Kommunikationsrådgiver

Camilla Sick

Camilla er cand.it. fra IT Universitetet med speciale i digital design og strategisk kommunikation. Camilla trækker på erfaring fra bureau- såvel som kundesiden. Hun har blandt andet arbejdet fire år som kommunikationsrådgiver og har senest erfaring med B2B-kommunikation og markedsføring inden for transportbranchen.

Kommunikationsrådgiver

Lars Krøldrup

Lars er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og har arbejdet på blandt andet Ritzaus Bureau og The New York Times. De seneste år har han arbejdet med kommunikation i finansbranchen og som seniorrådgiver på et PR-bureau med en kundekreds, der spænder vidt.   

Kommunikationsrådgiver

Evelina Sandberg

Evelina har en BA (hons.) från The University of Stirling där hon studerade Business Studies & Marketing. 2017 tog hon sin examen med högsta betyg och har sedan dess byggt upp sin erfarenhet inom kommunikation, bland annat genom en praktiktjänst på mediebyrån Starcom i Malmö. På Perfekta PR arbetar hon med vår svenska kundportfölj.

Kommunikationsrådgiver

Elin Tårnes

Elin er utdannet cand.it i Digital Design og Kommunikasjon fra IT-Universitetet i København. Elin har erfaring med kommunikasjon, markedsføring, prosjektkoordinering og veiledning fra både festivalbransjen, reisebransjen og friluftslivbransjen. Videre har Elin også frilanserfaring med tekstarbeid – fra oversettelse til korrektur og tekstoptimering.

Kommunikationskonsulent

Julie Windfeld

Julie er cand.ling.merc i International Business Communication med en specialisering i Intercultural Marketing fra Copenhagen Business School. Hun har tidligere erfaring med tekstproduktion og kommunikation.

Kommunikationskonsulent

Line Ingrid Hedemann Mikkelsen

Line har en bachelor i kommunikation fra Syddansk Universitet i Odense. Hun har erfaring med marketing, kommunikation og projektledelse fra NextWork samt tech-virksomheden, LogiSnap, hvor hun har siddet som Content Creator.

Tekstforfatter

Rebecca Neromante

Rebecca er cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i strategisk kommunikation og digitale medier. Hun har blandt andet erfaring fra MT Højgaard.

Juniorrådgiver

Amalie Daarbak

Amalie er uddannet cand.mag i dansk og strategisk kommunikation fra Københavns Universitet. Hun har tidligere siddet med presse og kommunikation for byggebranchen hos Grønbech PR og Kommunikation, og har også erfaring med projektledelse og marketing fra sin tid som kampagneassistent hos Represented by Bloggers Delight.

Juniorrådgiver

Mads Holmbøge Rasmussen

Mads er uddannet cand. mag i retorik fra Københavns Universitet med speciale i medietræning. Han har tidligere arbejdet med presse og kommunikation i kommunikationsbureauerne Kreab og Primetime Kommunikation. Derudover har Mads også erfaring fra B.T.s sports- og nyhedsredaktion, hvor han har arbejdet med sociale medier og journalistik. 

Video content specialist

Anders Reinholdt

Anders er en erfaren filmmand med speciale i branding. Han er ekspert i at producere video, der kommunikerer skarpt til målgruppen med indhold der sikrer forstålig formidling af produkter, services og budskaber.

Scroll til toppen