Teamet

Adm. direktør, partner

Jens Flinker Nørgaard

Jens har mere end 10 års erfaring fra medie- og bureaubranchen. Senest har han været chefredaktør for Bygge- og Anlægsvisen i 8 år, og han har tidligere gjort karriere ved et større reklamebureau. Jens har et indgående kendskab til, hvad der rører sig i bygge-, anlægs- og transportsektoren, ligesom han har en solid viden om beslutningsprocesserne på kundesiden.

Bureauchef

Helle Hessel

Helle er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus School of Business med speciale i spansk og international markedskommunikation. Hun har 12 års erfaring med B2B kommunikation og markedsføring først som Marketing Project Manager hos Grundfos og siden som marketing- og kommunikationsansvarlig for Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark. 

Kommunikationsrådgiver

Camilla Sick

Camilla er cand.it. fra IT Universitetet med speciale i digital design og strategisk kommunikation. Camilla trækker på erfaring fra bureau- såvel som kundesiden. Hun har blandt andet arbejdet fire år som kommunikationsrådgiver og har senest erfaring med B2B-kommunikation og markedsføring inden for transportbranchen.

Nordisk ansvarlig og kommunikationsrådgiver (Sverige)

Evelina Sandberg

Evelina har en BA (hons.) från The University of Stirling där hon studerade Business Studies & Marketing. 2017 tog hon sin examen med högsta betyg och har sedan dess byggt upp sin erfarenhet inom kommunikation, bland annat genom en praktiktjänst på mediebyrån Starcom i Malmö. På Perfekta PR arbetar hon med vår svenska kundportfölj och har ansvar för det nordiska teamet.

Kommunikationsrådgiver (Norge)

Elin Tårnes

Elin er utdannet cand.it i Digital Design og Kommunikasjon fra IT-Universitetet i København. Elin har erfaring med kommunikasjon, markedsføring, prosjektkoordinering og veiledning fra både festivalbransjen, reisebransjen og friluftslivbransjen. Videre har Elin også frilanserfaring med tekstarbeid – fra oversettelse til korrektur og tekstoptimering.

Kommunikationsrådgiver (Finland)

Reija Penttinen

Kommunikationsrådgiver (Island)

Guðmar Elís Jóhannesson

Guðmar er með AP gráðu í markaðs- og samskiptum frá KEA, með sérhæfingu í sjónrænni og skriflegri markaðssetningu og vörumerkjastjórnun. Reynsla af markaðssetningu, samskiptum og grafískri hönnun. Einnig með sjálfstætt starfandi reynslu í grafískri hönnun og textavinnu – allt frá þýðingum til prófarkalesturs.

 

Kommunikationskonsulent

Julie Windfeld

Julie er cand.ling.merc i International Business Communication med en specialisering i Intercultural Marketing fra Copenhagen Business School. Hun har tidligere erfaring med tekstproduktion og kommunikation.

Kommunikationskonsulent

Mads Holmbøge Rasmussen

Mads er uddannet cand. mag i retorik fra Københavns Universitet med speciale i medietræning. Han har tidligere arbejdet med presse og kommunikation i kommunikationsbureauerne Kreab og Primetime Kommunikation. Derudover har Mads også erfaring fra B.T.s sports- og nyhedsredaktion, hvor han har arbejdet med sociale medier og journalistik. 

Tekstforfatter

Rebecca Neromante

Rebecca er cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i strategisk kommunikation og digitale medier. Hun har blandt andet erfaring fra MT Højgaard.

Juniorrådgiver

Sofie Bonnerup

Sofie er uddannet Digital Konceptudvikler fra KEA. Hun har tidligere arbejdet med digital marketing og tekstforfatning hos bureauet Mighty Monday.  

Juniorrådgiver

Amalie Daarbak

Amalie er uddannet cand.mag i dansk og strategisk kommunikation fra Københavns Universitet. Hun har tidligere siddet med presse og kommunikation for byggebranchen hos Grønbech PR og Kommunikation, og har også erfaring med projektledelse og marketing fra sin tid som kampagneassistent hos Represented by Bloggers Delight.

Studentermedhjælper

Laura Hedstrøm Olsen

Laura har en BA i international virksomhedskommunikation i engelsk fra Syddansk Universitet. Til dagligt er hun i gang med sin kandidat i Media and Communication på Roskilde Universitet, hvor hun bliver klædt på til at arbejde med digital kommunikation. 

Scroll til toppen