Teamet

Adm. Direktør, partner

Jens Flinker Nørgaard

Jens har mere end 10 års erfaring fra medie- og bureaubranchen. Senest har han været chefredaktør for Bygge- og Anlægsvisen i 8 år, og han har tidligere gjort karriere ved et større reklamebureau. Jens har et indgående kendskab til, hvad der rører sig i bygge-, anlægs- og transportsektoren, ligesom han har en solid viden om beslutningsprocesserne på kundesiden.

Bureauchef

Helle Hessel

Helle er uddannet cand.ling,merc fra Aarhus School of Business med speciale i spansk og international markedskommunikation. Hun har arbejdet med B2B kommunikation og markedsføring i 12 år først i hovedkontoret hos Grundfos og som marketing- og kommunikationsansvarlig for Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark. 

Kommunikationsrådgiver

Camilla Sick

Camilla er cand.it. fra IT Universitetet med speciale i digital design og strategisk kommunikation. Camilla trækker på erfaring fra bureau- såvel som kundesiden. Hun har blandt andet arbejdet fire år som kommunikationsrådgiver og har senest erfaring med B2B-kommunikation og markedsføring inden for transportbranchen.

Kommunikationsrådgiver

Gitte Nordstrøm

Gitte er uddannet cand. merc. i strategisk kommunikation fra Aarhus School of Business med speciale i corporate PR. Hun har arbejdet med kommunikation og digitale medier i 12 år på både kunde- og bureausiden for alt fra start ups til internationale koncerner. Senest kommer hun med erfaring fra stillingen som pressechef for Visma e-conomic. 

Kommunikationsrådgiver

Mads Degn

Mads er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere arbejdet med nyheds- samt magasinjournalistik. Mads kommer derudover med to års bureauerfaring, hvor han har beskæftiget sig med online reputation management, PR og branding.

Kommunikationsrådgiver

Simone Falcon

Simone er uddannet cand.ling.merc. spansk fra Copenhagen Business School. Simone har erfaring med marketing, kommunikation og projektledelse senest fra Teknologiens Mediehus, som inkluderer fagmedierne Ingeniøren og Version2. Hun har blandt andet været projektleder og marketingansvarlig på Danmarks største it-sikkerhedskonference og Ingeniørens jobmesse. 

Kommunikationsrådgiver

Evelina Sandberg

Evelina har en BA (hons.) från The University of Stirling där hon studerade Business Studies & Marketing. 2017 tog hon sin examen med högsta betyg och har sedan dess byggt upp sin erfarenhet inom kommunikation, bland annat genom en praktiktjänst på mediebyrån Starcom i Malmö. På Perfekta PR arbetar hon med vår svenska kundportfölj.

Kommunikationsrådgiver

Elise Hartvedt Knudsen

Elise er utdannet cand.soc i Politisk Kommunikasjon og Ledelse fra Copenhagen Business School, med en bachelorgrad i Statsvitenskap fra Trondheim. Gjennom studieårene har Elise hatt frivillige lederverv på Studentersamfundet i Trondheim og arbeidet hos Miljøstiftelsen ZERO i Oslo. Hos Perfekta PR har Elise ansvaret for den norske portofolien.

Tekstforfatter

Rebecca Neromante

Rebecca er cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i strategisk kommunikation og digitale medier. Hun har blandt andet erfaring fra MT Højgaard.

Julie-billede-til-hjemmesidesds

Juniorrådgiver

Julie Windfeld

Julie er cand.ling.merc i International Business Communication med en specialisering i Intercultural Marketing fra Copenhagen Business School. Hun har tidligere erfaring med tekstproduktion og kommunikation.

Juniorrådgiver

Line Ingrid Hedemann Mikkelsen

Line har en bachelor i kommunikation fra Syddansk Universitet i Odense og har erfaring med marketing, kommunikation og projektledelse, senest fra NextWork samt tech-virksomheden, LogiSnap, hvor hun har siddet som Content Creator.

Juniorrådgiver

Mette Pihl Fly

Mette har en professionsbachelor som Markedsføringsøkonom med en top up i International Sales and Marketing fra UCL i Odense. Hun har tidligere erfaring med markedsføring og kommunikation,  både inden for print og digitalt, som hun senest har arbejdet med hos Danmarks næststørste mediekoncern jfm. 


Videocontent specialist

Anders Reinholdt

Anders er en erfaren filmmand med speciale i branding. Han er ekspert i at producere video, der kommunikerer skarpt til målgruppen med indhold der sikrer forstålig formidling af produkter, services og budskaber.

Scroll til toppen