Teamet

Adm. Direktør, partner

Jens Flinker Nørgaard

Jens har mere end 10 års erfaring fra medie- og bureaubranchen. Senest har han været chefredaktør for Bygge- og Anlægsvisen i 8 år, og han har tidligere gjort karriere ved et større reklamebureau. Jens har et indgående kendskab til, hvad der rører sig i bygge-, anlægs- og transportsektoren, ligesom han har en solid viden om beslutningsprocesserne på kundesiden.

Bureauchef

Helle Hessel

Helle er uddannet cand.ling,merc fra Aarhus School of Business med speciale i spansk og international markedskommunikation. Hun har arbejdet med B2B kommunikation og markedsføring i 12 år først i hovedkontoret hos Grundfos og senest som marketing- og kommunikationsansvarlig for Volvo Trucks og Renault Trucks i Danmark. 

Seniorrådgiver

Agnete Dybro Stoffregen

Agnete er cand.mag. i dramaturgi fra Aarhus Universitet og bachelor i scenekunst fra Université Sorbonne Nouvelle, men hun har gennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med kommunikation og marketing. Hun er desuden efteruddannet i journalistik og arbejdede gennem fem år på et stort dagblad. De senere år har hun haft fokus på henholdsvis fonde og byggebranchen på andre PR-bureauer.

Kommunikationsrådgiver

Camilla Sick

Camilla er cand.it. fra IT Universitetet med speciale i digital design og strategisk kommunikation. Camilla trækker på erfaring fra bureau- såvel som kundesiden. Hun har blandt andet arbejdet fire år som kommunikationsrådgiver og har senest erfaring med B2B-kommunikation og -markedsføring inden for transportbranchen.

Kommunikationsrådgiver

Evelina Sandberg

Evelina har en BA (hons.) från The University of Stirling där hon studerade Business Studies & Marketing. 2017 tog hon sin examen med högsta betyg och har sedan dess byggt upp sin erfarenhet inom kommunikation, bland annat genom en praktiktjänst på mediebyrån Starcom i Malmö. På Perfekta PR arbetar hon med vår svenska kundportfölj.

Kommunikationsrådgiver

Elise Hartvedt Knudsen

Elise er utdannet cand.soc i Politisk Kommunikasjon og Ledelse fra Copenhagen Business School, med en bachelorgrad i Statsvitenskap fra Trondheim. Gjennom studieårene har Elise hatt frivillige lederverv på Studentersamfundet i Trondheim og arbeidet hos Miljøstiftelsen ZERO i Oslo. Hos Perfekta PR har Elise ansvaret for den norske portofolien.

Kommunikationsrådgiver

Mads Degn

Mads er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere arbejdet med nyheds- samt magasinjournalistik. Mads kommer derudover med to års bureauerfaring, hvor han har beskæftiget sig med online reputation management, PR og branding.

Juniorrådgiver

Benjamin Schiermer

Benjamin er uddannet cand.mag i kommunikation og it fra Københavns Universitet med speciale i branding strategi og ekstern kommunikation. Han har tidligere erfaring med projektledelse, marketing og PR fra konsulenthuset Staircase Consulting og senest udstillingsbureauet Faust Dyrbye.

Julie-billede-til-hjemmesidesds

Juniorrådgiver

Julie Windfeld

Julie er cand.ling.merc i International Business Communication med en specialisering i Intercultural Marketing fra Copenhagen Business School. Hun har tidligere erfaring med tekstproduktion og kommunikation.

Tekstforfatter

Rebecca Neromante

Rebecca er cand.comm. fra Roskilde Universitet med speciale i strategisk kommunikation og digitale medier. Hun har blandt andet erfaring fra MT Højgaard.

Videocontent specialist

Anders Reinholdt

Anders er en erfaren filmmand med speciale i branding. Han er ekspert i at producere video, der kommunikerer skarpt til målgruppen med indhold der sikrer forstålig formidling af produkter, services og budskaber.

Studentermedhjælper

Venke Weil

Venke er studerende på bacheloruddannelsen HA i Markeds- og Kulturanalyse på Copenhagen Business School, med fokus på kommunikation, marketing strategi og økonomi.

Scroll til toppen